Miért laggolnak a játékok? Pcsx2
Figyelt kérdés
i5-4690 3.90Ghz
8 gb ram
GTX 1050 Ti
2021. jan. 12. 00:27
1/4 anonim válasza:
Internet sávszélesség alacsony.
Kevés a 8 gb RAM,vagy nem teljes a kompatibilitás az alaplappal,és csak minimal MHz-n működnek.
Nem friss a GPU driver.
2/4 anonim válasza:
Először is az a proci már nem a legcombosabb, a négy mag sok újabb játékhoz kevéske. A másik a vga. Az már megjelenéskor sem volt egy jó vétel. Manapság meg tényleg belépőszint. Még ahoz a procihoz is kevés. A memória régebbi játékoknál elég, az újabbak már rendre többet igényelnek.
Leírhatnád milyen játékokkal játszol.
3/4 anonim válasza:
Oh, első vagyok. Elsiklottam, hogy emulátorral bajlódsz. Attól a fentebb írtakat fenntartom. Viszont ezen emulátorok alatti játékok futtatása tényleg nagyon erőforrás igényesek. Itt a cpu a szűk keresztmetszet.
4/4 anonim válasza:
bocsánat nem az első voltam :) A második és harmadik. Még kóma vagyok meló közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!