Hogy tudom imitalni aht hogy oriasmonitor van a gépemen?
Figyelt kérdés
Kovetkezok a helyzet, reszletek. Van egy gepem munkahelyen, rajta volt egy oriasmonitor. Van egy otthoni hasonlo gepem, azon is egy hasonlo oriasmonitor. Mindket gep win8.
Eddig otthonrol anydeskkel hasznaltam a munkahelyi gepet.
Most elkértek az ottani oriasmonitort, kaotam helyette egy kicsit hogy ha van valami be lehessen lepni, de ha belepek az anlydesken kicsinek latom. Hogy tudom elerni hogy ugy viselkedjen mintha egy nagy monitor lenne? A gép a videokártya kepes ra, s igazi nagymonitoron nézném otthon.
2021. jan. 11. 09:58
1/1 anonim 

válasza:

Ha belépsz Anydesk-en, átállítod a felbontást és teljes méretűre teszed az ablakot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!