Ha berakok egy hddt egy rendszerlemezzel ellatott gepbe s kiadom a format parancsot ra akkor a particiokat is torli s lesz egy formatalt hddm, vagy csak a particionalt lemezreszt torli s a tobbi ugyanugy nem lesz lathato?
Elég furcsa dolog történt
2 terásnak látta a particiot.
Töröltem a 2 terrás particiot amin rajta volt ugye a win8.
Kivettem a rendszerlemezt s beraktam a törölt particioju hddt, s beinditottam hogy ujra felrakom a windowst.
Inditáskor kiirta hgy kisérlet a windows helyreállitására, majd hogy sikerult, s most 2.72 terás...
5.-nek.
Nem egészen olyan:
/P:count
Zero every sector on the volume. After that, the volume will be overwritten "count" times using a different random number each time. If "count" is zero, no additional overwrites are made after zeroing every sector.
A normál format ugyanazzal a bájttal tölt fel minden szektort.
@16: Tudnál linkelni hivatalos forrást? Én az MS oldalán csak ezt látom:
---
/p:<passes> Zeros every sector on the volume for the number of passes specified. This option is not valid with the /q option.
---
Más oldalakon valóban azt írják amit te, de a MS azért ezt jobban csak tudja..
Win10-em van. Parancssorból beírtam:
Format /?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!