Rx 480 texture bugok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! adott egy gigabyte rx 480 8gb-os videókártya, ami működik, csak minden játéknál texture bugok/glitchek vannak (kis fekete, fehér pontok villannak fel, nem tölt be a texture, néha fekete lesz a fél map) eléggé idegesítő, és nem tudom hogyan tudnám megoldani. Ha valaki tud segíteni kérem jelezze!#gigabyte #texture bugok
2021. jan. 10. 14:47
1/5 anonim válasza:
megfelelő driverrel megy? low felbontásban is? Nekem amikor melegedett akkor volt ilyen probléma.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 igen, megfelelő driverrel megy. magas és alacsony beállításokon is ugyanazt csinálja. az elején én is a melegedésre gondoltam, de 50 és 75 fokon is ugyanazt produkálja.
2021. jan. 10. 15:09
3/5 anonim válasza:
Tipikus VRAM hiba, ha nincs garancia akkor valószínűleg kuka.
4/5 anonim válasza:
Reflow megoldhatja. Ez lehet csak BGA-s. De ha egy memóriachip teljesen kiesett, akkor annak a cseréje nagyon körülményes. 10-15 ezerért el lehet adni. Aki ért hozzá, annak ez könnyű javítás lehet.
5/5 anonim válasza:
Gondolom valami jó kis zugkereskedőtől vetted használtan számla nélkül... Az ilyen kártyák 90%-a túlhajtott roncs. Pár hónapig megy aztán kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!