Vettem egy sas csatlakozóval rendelkező winchestert.Hogyan tudnám csatlakoztatni az alaplapra? Van e hozzá vmi átalakító? Sas vezérlő nélkül tudom e használni?Mi a különbség az sas és a Sata között.
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 02:16
1/2 anonim válasza:
"Hogyan tudnám csatlakoztatni az alaplapra?"
Ha van rajta SAS-kompatibilis csatlakozó. Ha nincs akkor nem, ugyanis:
"SAS offers optional compatibility with Serial ATA (SATA), versions 2 and later. This allows the connection of SATA drives to most SAS backplanes or controllers. The reverse, connecting SAS drives to SATA backplanes, is not possible"
"SAS drives will not operate on a SATA adapter and are keyed to prevent any chance of plugging them in incorrectly."
"Van e hozzá vmi átalakító? Sas vezérlő nélkül tudom e használni?"
Hacsak az alaplap nem támogatja, vezérlő kell hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
A vezérlő elég húzós lenne
Lehet hogy megpróbálok tovább adni rajta
2021. jan. 10. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!