Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt hogy tudom meg oldani?

Ezt hogy tudom meg oldani?

Figyelt kérdés
Használt gépet vettem és mikor elsőnek bekapcsoltam ez a Blancco report fogadott. Nemtudom hogy pontosan mit is takar és azt sem hogy hogy lehet megoldani. Valaki segítene? [link]

2021. jan. 7. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
és innen nem megy tovább?
2021. jan. 7. 18:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem. :(
2021. jan. 7. 18:12
 3/6 CspCsj ***** válasza:

Újratelepíteném.

Telepítő DVD-t tedd be vagy a pendrive-ot dugd be és bekapcsoláskor Del vagy F2 gombot nyomogasd, hogy a BIOS-ba lépj és ott a Boot Sequence beállításoknál a nyilakkal rendezd legfelülre a telepítőt. (Windows 10-nél alatta az UEFI-t is kiválaszthatod, ha akarod, - telepítés megfelelő lépésénél minden partíciót törölj róla és utána csinálj újat/újakat)

https://www.youtube.com/watch?v=qn5BFuEkj64

2021. jan. 7. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Van telepített rendszer a gépen? Boot be van rendesen állítva?
2021. jan. 7. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem megfelelően állították le az ssd adattörlőt, és bent maradt az indítószektorban az eraser indító kódja.

Azt tudod csinálni, hogy vagy telepítesz rá egy új rendszert, vagy egy Windows telepítő lemezről/pendriveról indítod a gépet, a javítás opciót választod, és futtatod a fdisk /mbr parancsot.

2021. jan. 7. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm!
2021. jan. 10. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!