Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sehol nem lehet videókártyákat...

Sehol nem lehet videókártyákat kapni? Külföldről próbálok rendelni, de még régebbi sincs, nemhogy új, itthon meg olyan árak lettek 2 hónap alatt, hogy vicc..

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kártyák, például az Aquában tegnap néztem, vannak készleten új kártyák. Más boltot most nem néztem, egyelőre nem akarok PC alkatrészt venni.
2021. jan. 5. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Készlethiány van egész euban is kb, mindenhol magasak az árak is.
2021. jan. 5. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak EU-ban. Világszinten.

Csak a használtpiac van, de már az se sokáig... át kell vészelni most ezt az időszakot ideiglenes megoldásokkal. Ha más nincs, akkor stadia, geforce now, stb streaming

2021. jan. 5. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondod. Az új kártyákból se NVidia se AMD nem tudott valami sokat gyártani ráádasásul az NVidia csomó kártyát eladott bányászoknak az AMD meg sosem volt arra felkészülve hogy a játékosok 35-40% nál több akarjon AMD kártyát venni mivel még 20% sincs a részesedésük.

Az új konzolokból is csak az X boxokat vagy olykor még azokat sem lehetett kapni így a maradék RX 5000 és és Turing Nvidia kártyákat vették meg.

2021. jan. 5. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

vga most aranyárba megy.

viszik mint a cukrot mintha ingyen lenne

2021. jan. 5. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Komolyan 3 napja bújom a netet, semmit nem lehet kapni, mintha a kommunizmusban lennénk vagy nem tudom.. :D
2021. jan. 6. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az alzat nezd. Neha felkerul par darab kartya, en pl 1 hete vettem 275ert 3070et. Ez se olcso az msrp tol messze van, de itthon ok az egyetlen bolt kb akik nem 340ezerert aruljak a 3060at.
2021. jan. 8. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Alza +1
2021. jan. 8. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!