Ez a videokártya jó lenne-e?
A gép
alaplap:fujitsu d3227-a1
cpu:intel xeon e3-1241 v3 @ 3.50GHz 3501Mhz 4mag 8logikai processzor
ram:24gb
tápegység:cooler master elite v3 600w
1.hdd:1TB
2.hdd:2TB

Megfelelő.
Nem tudom milyen gép/gépház ez, de ennyiért inkább 1060-at néznék már használtan, vagy rx580

A gép összeállításhoz passzol és teljesen megfelelő
Én is ezt a videókártyát használom és eddig semmi negaít tapasztalatom nincs vele, nyugodtan megveheted
Ha sokat szeretnél vele játszani, akkor lehet érdemesebb beruházni a 3-4 000-el drágább testvérére és akkor biztos hogy bírni fogja (dupla venti) [link]

1. Attól függ mire szeretné használni!
2. figyelembe kell venni azt is hogy hiába ajánlassz neki valami méregdrága videókártyát ha a proci végett nem tudja kihasználni
3. valószínüleg azért ezt a kártyát nézte ki mert erre telik neki
4. A kérdés pedig az volt hogy jó lenne-e ,amire a válasz az
hogy igen

Ez a Xeon gyakorlatilag egy i7-4770, e mellé simán lehet lőni erősebb videókártyát.
Én nem vennék újonnan 1050Ti-t, használtan sem.Ezért az árért rekesnék használtan valami RX480/RX580/1070/1080-at, a legjobban ami elérhető.

#7.Harmadik?
Szerintem minden idők legrosszabb vétele bátran, megjelenésekor is plusz 10-15 vagy 20 ezerért kétszer olyan erős VGA-t lehetett venni.
Házon belül a 1060 3GB is közel dupla annyi FPS-t hozott a legtöbb címben.Használt ára pedig egyenes nevetséges, annyiért megy mint egy 470.
Kérdező:
Felejtsd el, nagyon gyenge manapság de megjelenésekor is már nagyon kevés volt.
570-t se vegyél 65 ezerért, amikor használtan meg lehet úszni 35 ezerből kb.
A használt piacon keress RX 580-t inkább ennyiért, lehetőleg 8GB-ost.
De amúgy a táp élet veszély, én azt is cserélném.

BOLTI:
GTX 1650SUPER 4gb 65k
Hardverapró:
RX 570 4gb 30k
GTX 1060 6gb 45k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!