Ez a videokártya elég lenne ezekhez a játékokhoz?
Ha nem ragaszkodsz max beállításokhoz és max full hd elég, akkor élvezhetően menni fognak a játékok.
Nekem a skyrim 1920x1080 felbontáson, ulra beálitás mellett szépen futott egy radeon hd 5830-al. Ez a 1050 kell neki hozzászólás egetverő marhaság.
Inkább egy 1GB-os 720-at vegyél: [link]
A 710-ből a 2GB teljes parasztvakítás, soha az életbe nem tudná azt kihasználni, de még az 1GB-ot is csak nagyon nehezen. A 720 1GB sokkal jobb választás.
Hosszútávra egyiket sem ajánlom amúgy, tényleg csak ideiglenesen. Ha mégis hosszú távra vennéd, akkor GT1030, ~10k-val drágább, viszont a 750Ti közeli szintet hozza.
7#
Ezzel az a baj, hogy nem fér be a gépházba. Nekem is van itthon egy 2 gigás gamer kártyám, csak azt nem tudom belerakni, mert a gép egy optiplex 755 és csak a low profile-os kártya fér bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!