PC hiba hang üzenet mit jelent? 1 hosszú 2 rövid sípolás?
Egy 650 Ti helyére tettem be egy R9 380X-et.
De a gép indulás után khibaüzenetet játszik le.
Az a gond hogy csak kicsi a tápom? 400 wattos.
I3 10100F
8gb ram
1 hdd + 1 ssd
Videókártya hiba. Rossz kártya, nem található kártya vagy rosszul csatlakoztatott kártya.
Mind a két tápkábelt bedugtad?
ha egy fos tápod van, akkor ja... lehet kevés. az új kártya az egy igazi fűtőgép.
1050 Ti / 1060 lenne jobb választás, ha használt... esetleg rx 470/570. de nvidia kevesebbet fogyaszt.
kéne a mostani táp pontos típusa.
(oldalán van matrica)
báár... mivel ez a proci elég erős, és elvan egy 2060-nal is akár, ezért úgy gondolom, hogy akár tápcserén is lehet gondolkodni a jövőre nézve. de ez majd kiderül, ha megtudjuk milyen tápod van.
a videokártya amúgy biztosan működött másik gépben? és ha visszarakod a régit, akkor is minden gond nélkül megy a géped?
Chieftec ctg-400-80p.
Megy amúgy a Régi kártyával,visszaraktam.
Ez egy köztes állapot, 480/570-et szeretnék.
És új táp amúgy is tervben volt, csak azt hittem így jó lesz.
Haverral kötöttük be és most közölte velem hogy amúgy 8 pines táp kéne ő meg 6-ost talált csak a tápomon, asszem megvan a probléma?:DD
hát igen... Akkor kell egy 6pin to 8 pin átalakító.
utána menni fog.
a táp megfelel. De azért nem véletlen, hogy csak 6 pines pci csatlakozót raktak rá. Úgyhogy javasolt a csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!