Miért sípol a számítógépem?
A helyzet a következő. Van egy Steinberg Ur22-es külső hangkártyám, ami USB 2.0 - val van összekötve a géppel. A számítógép mikor zenét hallgatok, videót nézek, elkezd sípolni ilyen 15 kHz körüli hangmagasságon, elég halkan, viszont pont annyira, hogy idegesítsen. Ha kihúzom a hangkártyát a gépből megszűnik a sípolás. Olyasmi, mintha a tápból jönne,de nem ez a ciccegő hang ( az van alapvetően is, az nem is zavar), hanem tényleg nagyon magas hang sípol. A gép 2 éves, lehet hogy eddig is fennált a probléma, csak nem vettem észre.
Próbáltam áramot adni a hangkártyának hálózatról /amúgy az USB-ről kapja/, de nem segített.
Nagyon idegesít a dolog, esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a baj?
Táp Antec vp500pc 500w.
A a steinberg ur22-es hangkártyát (ez a típus) egyéblént próbáltam hálózatrol is ellátni árammal, de a probléma de fenáll.
Na szóval, félre ment pár billentyű :D
Szóvaaal, próbáltam 5v adapterről is, de természetesen usb-ről megy, mert úgy sem lett jobb.
Na itt egy felvétel milyen is a hang: A (zúgás az a ventilátor, a magasabb sípoló hang a lényeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!