Az xbox series x hogy lehet ilyen gagyi?
Figyelt kérdés
Azthittem végre 2020-ban már sikerül összerakni egy normális Xbox-ot de sajnos tévedtem, most komolyan nincsen benne porszűrő? :D hátul és alul csak a lukak vannak, ha levesszük a hátlapját látni hogy a lukak után szabad az új a hűtőborda és az elektronikák felé, ekkora szégyent :DDDDD eddig se volt xbox-om ezután se :D2020. dec. 30. 10:58
11/12 KalaposKaleszKalapacsa válasza:
Egyetértek. Fasznak problémázol itt. Fogd be a pofád ha nem tetszik valami. Mondjuk feltehetsz egy olyan kérdést, hogy "Szerintetek milyen lenne egy porszűrő egy konzolban?,,
Ennyire egyszerű. Ha meg fikázni akarsz azt ne itt tedd!
12/12 anonim válasza:
A microsoft termékei pont nem gagyik....nem igen volt még tableted tőlük...de konzolod se igen. Amit az én kontrollerem kapott mióta megvan...és még csak nem is nyikorog....ellenben a sony kontrollerei pár száz óra játék után meghalnak. No ki gyárt akkor gagyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!