Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik olyan hogy régi...

Létezik olyan hogy régi inteles driver összeakad amd driver-rel ?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy előzőleg intelt használtam és most amd váltottam és folyamatosan pár játéknál rendszeresen kifagy. Illetve random kék halál is szokott lenni, de úgy hogy mindig más hibát ír ki. Akkor nagy valószínűséggel a gépre rá férne egy rendszer újratelepítés? :D Vagy esetleg valami más megoldás? A válaszokat előre is köszönöm :)
2020. dec. 29. 21:40
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ez igy keves info, hanmost pcie vga t vettel akkor nem kellene hogy zavar legyen, ha viszont amd cpu (apu) ra valtottal akkor nagyon is lehet hiszen alaplapot is valtottal...

uj amd vga (pcie) val lehetseges hogy valami gond van, ha legfrissebb driverel is csinalja

oprendszer pontosan?

proceszor es videokaryta pontosan?

2020. dec. 29. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Igen, ha cserélsz egy hardvert érdemes DDU-val törölni a régi drivereket vagy a gépet újra telepíteni.
2020. dec. 29. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk én addig ki sem írtam volna ezzel kapcsoltban kérdést, még nem csinálok a gépen egy tiszta telepítést.

Azt ha utána is kék halálozik akkor lehet tovább okoskodni mi lehet a gond.

2020. dec. 29. 22:20
 4/5 A kérdező kommentje:

A konfig egy ryzen 9 3900x

b550 aorus elite alaplap

16gb ram

és egy gtx 1070

Csak a procit meg a lapot váltottam le.

2020. dec. 29. 22:58
 5/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat na ja:D

alaplap cserekor tiszta ujratelepites kell

mivel alaplapon rengeteg eszkoz van amit windows meghagyott, az ujon is sok van

szoval tedd ujra ennyi

2020. dec. 29. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!