Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a mikrofon...

Miért nem működik a mikrofon a skypon vagy hangouts-on?

Figyelt kérdés
A gépházban ha megnézem a beállításokat, és kiválasztom vagy a webkamot mint mikrofon, vagy a gép mikrofonját, akkor ha beszélek látszódik, hogy működik, de az alkalmazásokban mégsem működik, mert nem hallanak.

2020. dec. 28. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Skype és a Hangouts beállításait. Lehet, hogy ott nem az van beállítva.
2021. jan. 2. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy értem, nem az van mikrofonnak beállítva
2021. jan. 2. 15:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a skype nem volt engedélyezve a gépházban, ezt megcsináltam, viszont utána a hang tűnt el. Engem hallottak, de én nem hallottam. A skype beállítások jók. A legújabb, hogy a sony fejhallgatóm vezetékkel, nem érzékeli a mikrofont és bluetoothal ugyankapcsolódik, de mégsem működik, nem tudok a gép hangszórőjáról átváltani a fejhallgatóra, hogy ott halljam a zenét
2021. jan. 3. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!