Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem bootol be a Windows az új...

2lej kérdése:

Nem bootol be a Windows az új kártyával,a táp miatt lenne?Vagy alaplap?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy vettem egy kártyát,amit ha belerakok a gépbe a Windows nem bootol be,előadja,hogy ACER,meghogy nyomd le a DEL-t a BIOS settingsért,de olyankor csak kiírja,hogy please wait,és pár másodperc mulva elfeketedik.Gondolkoztam,hogy a táp lenne-e gyenge,de nem tudom,azt is halottam,hogy az alaplap nem szereti,vagy BIOS-t kell frissíteni,ami nem sikerült,mert nem értek hozza.

A gép:

I3-2130

MSI GTX 750 Ti 2 GB GDDR5

PSU:FSP300-EP60(1),300W

8GB RAM

Windows 10 Pro

acer inc b75h2 am alaplap.

2020. dec. 27. 11:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Holnap,ha minden igaz lesz lehetőségem,hogy bevigyem a városba,szóval megnézetem velük,és szerintem az lesz,hogy megkérem,hogy próbálják meg egy más táppal,mert amultkor bevittem az r7-es kártyával és annyit mondtak,hogy nem szereti az alaplap,belerakott valami hasonló kártyát,és az adott képet,azt nem tudom,hogy annyit-e mint ez,mert nem láttam a képernyőt,de azzal működött,szóval,remélem meg tudják oldani.
2020. dec. 27. 14:32
 22/25 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

regebbi karit bir valoszinu

ezek tul modernek neki

2020. dec. 27. 15:49
 23/25 A kérdező kommentje:
A tápnak,ugye?Mert picit belezavarodtam.
2020. dec. 27. 16:21
 24/25 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#23 nem a lap

elofordul ilyen joparszor hogy miert azt nem tudni

tapnak ehhez nincs koze mivel alapraprol kapja aramot, vagy elbirja vagy sem

Regebbi karik kozt is van nagyobb es kisebb fogyasztasu is

ha nem birja az nem azert van mert "kicsi" (teljesitmenyu) hanem mert valami baja van,

de a tap kizarhato, es masikkal probalva ki is tudod zarni

ha tapcsatis eszkozt (vgat) hasznalsz akkor lehet a tapon gondolkodni, de azert mert uj/regi egyik masik (tap/vga) nem kell hogy befolyasolja hiszen feszultseget es aramot hasznal

2020. dec. 28. 16:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Tehát a biosban van a gond?
2020. dec. 28. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!