Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem bootol be a Windows az új...

2lej kérdése:

Nem bootol be a Windows az új kártyával,a táp miatt lenne?Vagy alaplap?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy vettem egy kártyát,amit ha belerakok a gépbe a Windows nem bootol be,előadja,hogy ACER,meghogy nyomd le a DEL-t a BIOS settingsért,de olyankor csak kiírja,hogy please wait,és pár másodperc mulva elfeketedik.Gondolkoztam,hogy a táp lenne-e gyenge,de nem tudom,azt is halottam,hogy az alaplap nem szereti,vagy BIOS-t kell frissíteni,ami nem sikerült,mert nem értek hozza.

A gép:

I3-2130

MSI GTX 750 Ti 2 GB GDDR5

PSU:FSP300-EP60(1),300W

8GB RAM

Windows 10 Pro

acer inc b75h2 am alaplap.

2020. dec. 27. 11:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Akkor szereld ki az alaplapot a házból a próba erejére. Csak ne fémre rakd.
2020. dec. 27. 12:16
 12/25 A kérdező kommentje:
másik*
2020. dec. 27. 12:16
 13/25 A kérdező kommentje:
De az a gond,hogy a proci hűtőbordájába akad meg..Úgy nem fér bele.
2020. dec. 27. 12:17
 14/25 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#13 :D az jo

R7 240 amugy fele fogyasztasu...

kiprobalhatnad mas tappal de igazabol minek? Ha megtudod oldani probaldnki hogy kizard

de ha cpu hutoborda miatt feszul akkor az is lehet gond

mar ez is

elektronikai dolgoknak nagyon patenteknek kell leiuk,

mukodni mukodhetnek de nem tokeletesen ha "lotyogosen" vannak ez minden massal is igy van barmilyen alkatreszrol van szo

Regi gepedet szerezd vissza inkabb ha az jo volt

ez igy ebben a formaban hasznaphatatlan arra amire szeretned...

2020. dec. 27. 12:28
 15/25 A kérdező kommentje:
Ezt a gépet régebben vettem,kártya nélkül,és úgy voltam,hogy majd veszek bele egyet,vettem a r7-et,nem ment,azt beleraktam a régi gépbe,úgy ment,de gyenge a proci,és úgy szar volt,és most vettem a 750-et ,hogy hátha,de az új gépbe tökéletesen befér,a régi gépembe akartam belerakni,a hűtőbordától nem tudtam,egyáltalán.
2020. dec. 27. 12:31
 16/25 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ja a regibe nem fer bele ertem

szoval ebbe jol belefer akkor mar? Haz oldalaba se akad?

2020. dec. 27. 12:49
 17/25 A kérdező kommentje:
igen,az újba patent.
2020. dec. 27. 12:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Tehát az új gépbe tökéletesen befér,és a régibe egyáltalán nem,tehát bele sem tudom rakni.És azért volna jó,mert már egy csomó pénzt ráköltöttem,még egy táppal hátha elindul..
2020. dec. 27. 12:58
 19/25 anonim ***** válasza:
csomó pénz kicsit túlzás, de másik táppal mindenkép érdemes tesztelni, illetve biosban minden jól be van állítva?
2020. dec. 27. 13:26
 20/25 A kérdező kommentje:
Szerintem igen,mint mondtam,a Primary Video Auton van,és hát ez számomra sok pénz..16 évesen,milyen sok bevételem van :D
2020. dec. 27. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!