Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megkaptam életem első konzoljá...

Megkaptam életem első konzolját karácsonyra: egy XBox SeriesS-t. Csakhogy nincs TV-m, csak laptopom. Tudom hozzá párosítani?

Figyelt kérdés
A youtube-on találtam pár (angol nyelvű) videót, de nem mentem sokra vele... :-(

2020. dec. 25. 13:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Odáij eljutottam magamtól, hogy a konzolt és a laptopot összekötöttem a HDMI kábellel, majd a laptopon elindítottam az "XBox konzol társalkalmazást". Itt az "Eszköz hozzáadása"-nál azt kéri, hogy ha még nem szerepel a listán az XBox One-om, adjam meg az IP címét. Na, ilyet nem tudok...
2020. dec. 25. 14:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem kell HDMI kábel, elég ha egy wifi hálózatra vagy kapcsolódva a laptoppal és a konzollal. Utána az Xbox konzol tarsalkalmazasban streamelheted az Xbox képet laptopra. Bár az igazi az lenne ha vennék egy tv-t vagy monitort, mert elég stabil és jó netkapcsolat kell majd így
2020. dec. 25. 14:19
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ. :-)

Oksi, akkor a HDMI-t kábelt eltávolítottam. Hogyan lesz így "képem" a konzolhoz? Hogy tudom megadni a wifi kódot a konzolnak?

(Nagyon nem szeretnék csak a konzol miatt venni egy TV-t...)

2020. dec. 25. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Felejtsd el, a laptopon lévő hdmi az alapvetően egy kimenet. Amit el szeretnél érni az kivitelezhetetlen.

Ehhez szükséged van egy monitorra vagy TV-re.

2020. dec. 25. 14:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Szóval TV vagy monitor nélkül nem megyek semmire? Ha jól értem, először egy TV-n vagy monitoron keresztül a konzolt "el kell indítanom az életbe", majd csak ha ez megvan, tudom majd használni a laptopon keresztül, de így is csak akkor, hogy ha egy nagyon stabil és gyors internetem van?
2020. dec. 25. 14:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, jól látod
2020. dec. 25. 14:33
 7/11 A kérdező kommentje:

Hááát, ennek most nem örülök...

Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat. :-)

És boldog karácsonyt kívánok! :-)

2020. dec. 25. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként monitor is megfelel, csak ne a legolcsóbb legyen. Érdekes konzolt adni valakinek, akinek nincs tévéje. Én inkább elcserélném egy Nintendo Switch-re, meg pár játékra.
2020. dec. 25. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Switchen max mariot, zeldat meg fortniteot min grafikán fogsz tudni játszani
2020. dec. 25. 20:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Jobb mint nézni a konzolt, és olcsóbb mint tévét is venni mellé, nem? Vagy cseréld le a laptopot egy komplett (gyenge) gépre monitorral.
2020. dec. 25. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!