Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a gépnek?

Mi a baja a gépnek?

Figyelt kérdés

Bekapcsolom a gépet és nem bootol be, csak kiírja, hogy nyomjak F1 et a bioshoz, behozom majd kilépek belőle és utána már elkezd bootolni, és ennyi. Utána 20perc után is csak sötét kép lesz, és nem jön be semmi. Ami feltűnt, hogy az alaplapomon a világítás (nem a bios) pirosan világít pedig nem így volt beállítva és az alap értelmezett világítása meg rgb szóval ezt se értem mitől lett pont piros.. (b460m plus). A lemez meg folyamatos használatban van. Tegnap óta van ez, de csak ma nem jön be semmi már 30 perc után. Bios elemet ki be raktam de ez nem segített. Ja és amikor elindítom a gépet elsőnek, nem kapcsol be rendesen hanem tol gyorsan egy restartot.

Mi lehet a baj?

2020. dec. 20. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Alaplap hiba lesz.
2020. dec. 20. 16:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Újra raktam a gépet és minden rendben lett így.
2020. dec. 20. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!