Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennek a gépnek hány gb videóká...

Ennek a gépnek hány gb videókártyája van?

Figyelt kérdés

[link]

a ram az 16 gb ot vennék

2020. szept. 4. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
4GB. Nincs dedikált videokártya dedikált rammal csak integrált videókártya a prociba, az pedig a 4gb ramból gazdálkodik.
2020. szept. 4. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
ui: Minek veszel rá 16gb ramot? I3al és integrált videókártyával semmit se fog elfutatni aminek kéne a 16gb ram.
2020. szept. 4. 15:50
 3/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem tudom, annál hogyan megy ez, de az én alaplapomnál a BIOS / UEFI felületen tudom beállítani a megosztott RAM mértékét, igény szerint.

Tehát azt lehatárolja a GPU részére (Shared RAM).

12 GB RAM-om van összesen, amit egy háztartási gépen is ki lehet használni, hiszen a böngésző éhsége önmagában határtalan, néha még ezt is képes felzabálni.

2020. szept. 4. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Sose értem ezt a böngészős dolgokat. Laptopon nekem 8gb ram van és fél évente egyszer ha egymás után sok oldalt nyitok meg (12-30at) akkor sincs semmi baja. Chrommal! Nem tudom azok akik a ram zabálásról beszélnek mit rinyálnak. Használj más böngészőt vagy tanuld meg megnyomni azt a X gombot miután már nincs rá szükséged. Előzmények pont ezért van , hogy visszahívd az oldalt ha később mégis kellene :D
2020. szept. 4. 21:16
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Figyelj, elmagyarázhatnám, de nem szeretem, ha ilyen bután leugatnak, arra meg kimondottan allergiás vagyok, amikor valaki nem képes leírni kulturáltan: Chrome-mal.

Kötőjeles toldalékolás, mert a szótő végén "néma" e betű található.

Chrom, olyan meg nincs ugyebár.

Króm van, chrom nincs.

Pendrive-on.

Youtube-on.

Stb.

Többit már nem magyarázom, mert nem jutott rá energiám, elszívtad kispajtás.

2020. szept. 5. 11:02
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Még egy dolog, időszámításunk szerint Windows 98-ban raktam össze az első számítógépem, azóta már rengeteget hegesztettem a Windowst is, mélységi szinten. Egy időben évekig Windows fórumokat támogattam, csak úgy hobbiból, míg rá nem untam. Meg nyilván ilyenkor a kérdésekből rengeteget tanul is az ember, miközben megoldjuk a problémát, illetve kikeressük a válaszokat a Google segítségével, majd lefordítjuk.

Csak azt nem tudom, itt miért válaszoltam, hogy ilyen buta leugatást kelljen elviselni?

Nos, eredetileg nem ebben a rovatban volt a kérdés, amúgy nem tévedtem volna ide.

Jobb is lett volna, szabályosan hülyének néz az ember!

2020. szept. 5. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Senki se ugatott le, csak megjegyeztem, hogy könnyebb a böngészőre fogni mindent. Azért nem írom le, hogy Chrome-mal, hogy te is belém tudj kötni egy fordulóra.
2020. szept. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!