Ennek a gépnek hány gb videókártyája van?
Nem tudom, annál hogyan megy ez, de az én alaplapomnál a BIOS / UEFI felületen tudom beállítani a megosztott RAM mértékét, igény szerint.
Tehát azt lehatárolja a GPU részére (Shared RAM).
12 GB RAM-om van összesen, amit egy háztartási gépen is ki lehet használni, hiszen a böngésző éhsége önmagában határtalan, néha még ezt is képes felzabálni.
Figyelj, elmagyarázhatnám, de nem szeretem, ha ilyen bután leugatnak, arra meg kimondottan allergiás vagyok, amikor valaki nem képes leírni kulturáltan: Chrome-mal.
Kötőjeles toldalékolás, mert a szótő végén "néma" e betű található.
Chrom, olyan meg nincs ugyebár.
Króm van, chrom nincs.
Pendrive-on.
Youtube-on.
Stb.
Többit már nem magyarázom, mert nem jutott rá energiám, elszívtad kispajtás.
Még egy dolog, időszámításunk szerint Windows 98-ban raktam össze az első számítógépem, azóta már rengeteget hegesztettem a Windowst is, mélységi szinten. Egy időben évekig Windows fórumokat támogattam, csak úgy hobbiból, míg rá nem untam. Meg nyilván ilyenkor a kérdésekből rengeteget tanul is az ember, miközben megoldjuk a problémát, illetve kikeressük a válaszokat a Google segítségével, majd lefordítjuk.
Csak azt nem tudom, itt miért válaszoltam, hogy ilyen buta leugatást kelljen elviselni?
Nos, eredetileg nem ebben a rovatban volt a kérdés, amúgy nem tévedtem volna ide.
Jobb is lett volna, szabályosan hülyének néz az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!