Az összerakott PC-m nem ad képet(csak fekete képernyő van). Mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Összeraktam életem első számítógépét. Mikor megvolt bedugtam a tápot, és világított minden, működtek a ventillátorok. Viszont, mikor rádugtam a monitorra nem adott semmi képet. A dedikált videókártya, még nem érkezett meg, ezért azt még nem tettem bele, de azt olvastam, hogy anélkül is működnie kéne.
A jelenlegi konfig:
Alaplap: MSI B450 Tomahawk Max
CPU: Ryzen 5 2600x
SSD: belső
HDD: van
CPU Cooler: gyári
RAM: G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
pontosan kerdezo, van par IGP s Ryzen de a tiedben nincsen, igy sajnos meg kell vard dedikalt vga t
Ujonan semmikepp se vegyel kepmegjelenites miatt, hasznaltan viszont 5ezer alatti osszegert ha gondolod kiadhatsz valamire erdemesebb valami jobbra azert, GTX750 hatha van pl. bar lehet dragabb, vagy ha tenyleg csak kepmegjelenites lenyeg akkor barmi modernebb pcie es ha ddr5 os az nem artana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!