Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptop hátsó részénél...

A laptop hátsó részénél valami kiáll és az miatt nem tudom becsukni a laptopot az hogyan kell megcsinálni?

Figyelt kérdés
Szürke színű valami

2020. dec. 18. 09:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A dell a világ talán legjobb, legminőségibb laptop márkája, a navon meg a kínaiak közül is a legrosszabb minőség 😃 valami nagyon félrecsúszott nálad, kérdző.
2020. dec. 18. 17:32
 12/29 A kérdező kommentje:
gondolom ti 10 éves gyereketeknek is adtok laptopot elkényeztetésként
2020. dec. 18. 17:53
 13/29 anonim ***** válasza:
Kettőt.
2020. dec. 18. 17:58
 14/29 A kérdező kommentje:
Lehet nem ide való amit írok de sok szülő mindent megenged a gyerekének, mindent vesz neki. én 17 vagyok nincs tablettem, márkás ruhám mert nem vagyok elkényeztetve mint egyes korosztályom. Akik ittasak, stb, amúgy a laptopomat elviszem szervize mert nem szeretném ha valami tönkre menne.
2020. dec. 18. 18:08
 15/29 anonim ***** válasza:

Egyetlen válaszból sem jöhetett le neked, hogy mi bármennyire is elkényeztetnénk a gyerekeinket, még csak személyeskedni sincs okod.

Esetleg ha dobtál volna egy fotót, ahogy legelőször kérte valaki, már lehet meg lenne oldva a problémád. De ha szerviz, akkor szerviz.

2020. dec. 18. 18:11
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem te vagy aki Dunaharasztin lakik? egy ismerős is itt regisztrált
2020. dec. 18. 19:44
 17/29 anonim ***** válasza:
Hát nem.
2020. dec. 18. 19:47
 18/29 anonim ***** válasza:

16 éves korod óta dolgozhatsz diákmunkát. Már fél millát simán összerakhattál volna. Nem olyan drága egy jó laptop 😉

Amúgy a hibát még mindig nem írtad le, képet se raktál fel. Így nem tudunk segíteni. Vidd szervizbe 🤣🤣

2020. dec. 18. 21:03
 19/29 Alex Fly ***** válasza:
Nos, kérdező: igen, ha a gyereknek szüksége van laptopra, akkor veszek neki. Mi ebben olyan meglepő? És a néhány szóbajöhető gyártó közül az egyik az általad említett Dell, a Navon pedig nincs közöttük. Mivel ha kell neki, akkor egy hosszabb távon is megbízható, minőségi gépet adok a kezébe, nem pedig egy laptopnak kinéző elektronikus hulladékot. Z
2020. dec. 19. 15:28
 20/29 A kérdező kommentje:
Lehet másnak telik jó laptopra másnak nem. Amúgy se a márka a fontos hanem h jó legyen működőkepés.
2020. dec. 19. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!