Mi lehet a baja? Hogyan tudom megcsinálni? (többi lent)
Figyelt kérdés
A laptopomat használtam és kihozott egy kis ablakot hogy hogyan lehetne hamarabb feltölteni. erre rámentem és beállítottam.Az egyik az volt hogy sötétebb lett a képernyő. És hiába csinálok vele bármit nem tudom visszaállítani. és ráadásul angolul van rajta minden és én nem vagyok valami jó angolos így nem értem. Sürgős!!#laptop #sötétebb képernyő
2013. aug. 5. 10:20
1/1 anonim válasza:
Jobb oldalt alul a sarokban töltő ikonra katt.
Ott a két választó gomb alatt van két kék szöveg, válaszd az elsőt.Kiadja az ablakot, alul pedig a csúszkán állíthatod a fényerősséget.
Ha nincs olyan ikon akkor vezérlőpult( windows gomb nyomása után válaszd ki)
Hardver és hang > energiagazdálkodási lehetőségek vagy valami ilyen féleség (zöld elem ikon) > alul csúszkát jobbra húzod és javul a fényerősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!