Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem letöltés közben...

A gépem letöltés közben szaggat. Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Speedtest.net utorrent és ha chrome bol töltök le valamit akkor is. Csak letöltés közben szaggat. Semmi hibakódot nem ír ki.

Alaplap neve MSI 970 Gaming (MS-7693)

CPU típusa HexaCore AMD FX-6300

16GB ram

2020. dec. 15. 11:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Betűjelet így adhatsz neki: jobb gomb az Ez a gép-en -> kezelés -> lemezkezelés. Ott látod az összes lemezed. Ha egyiknek nincs betűjele, ott adhatsz neki egyet és onnantól megjelenik mindenütt. Nekem úgy tűnik, semmi köze a sebességnek a fagyáshoz. Valami indokolatlanul sok feladatot ad a processzornak, az adatok lemezre írása közben. Valami olyasmi lehet, mintha egy helyre letöltené, majd közben egy másik helyre átmozgatná. Nem láttam még ilyet, de meg kellene nézni, mi az a folyamat, ami a procit pörgeti.
2020. dec. 17. 07:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Bármilyen sebességgel töltök le akadozik. Lassú és gyors nál is.
2020. dec. 17. 20:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már látszik a másik ssd is.
2020. dec. 17. 20:09
 14/16 A kérdező kommentje:
De sajnos így is ugyanezt csinálja.
2020. dec. 17. 20:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem tuti driver gond.

Távolítsd el eszközkezelőben, újraindítás, és telepítsd megint azbalaplap hivatalos oldaláról. Valahogy csak megoldódik már

2020. dec. 17. 20:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Az alaplap hivatalos oldalán csak az on board audio system és lan driverek vannak. De mindet le töltöttem.
2020. dec. 20. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!