Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem letöltés közben...

A gépem letöltés közben szaggat. Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Speedtest.net utorrent és ha chrome bol töltök le valamit akkor is. Csak letöltés közben szaggat. Semmi hibakódot nem ír ki.

Alaplap neve MSI 970 Gaming (MS-7693)

CPU típusa HexaCore AMD FX-6300

16GB ram

2020. dec. 15. 11:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha csak letöltés közben, akkor hálózati komponens gond lehet. Hálókártya rosszalkodik, hálózati probléma, wifi-hálózat terheltsége, stb.
2020. dec. 15. 11:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Mármint a rendszer szaggat, tehát a képernyőd nem folyamatos, amikor megy egy letöltés? Vagy a letöltési sebesség ingadozik?
2020. dec. 15. 14:04
 3/16 A kérdező kommentje:

Igen, a számítógépem fagy le. 2000mb/s internet, szóval nem kellene gondot okozni, de egyébként ezt néztem is, amikor WiFire rá voltam csatlakozva telefonról. Semmi letöltés nem volt folyamatban.

A képernyőm befagyott, akadozik es csak a teszt végén tér magához a számítógép. Ha letöltök egy fájlt akkor amíg nem fejezi be folyamatos akadozás.

2020. dec. 15. 23:58
 4/16 anonim ***** válasza:
Valami alaplapi driver hiányzik esetleg és amiatt terheli a processzort túlságosan a lemezre írás. Vagy a HDD/SSD a végét járja, esetleg a SATA kábeled nem hibátlan, vagy a tápellátás okoz gondot. Cseréld ki, mozgasd meg a csatlakozókat, ellenőrizd a lemez állapotát, driverek meglétét (nincs-e ismeretlen elem az eszközkezelőben). Indítsd el a feladatkezelőt a letöltés előtt és a teljesítménynél nézd meg, mi ugrik csúcsra, mielőtt lefagy, de aztán is látod, hogy mivolt a pár perces előzmény, ha magához tér.
2020. dec. 16. 07:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Valóban leterheli a processzort túlságosan letöltés közben. amit észre vettem az eszközkezelőben, hogy ott felismeri a 2db ssd és 2db hdd-t. viszont a gépházban csak 1db ssd-t ismer fel és 2db hdd-t. Elősször az másik ssd-n volt a win10. amikor elkezdte ezt csinálni, akkor átt raktam a másikra, amin most jelenleg rajta van. Ismeretlen elem nincs az eszközkezelőben. Viszont feltöltés közben nem terheli a cpu-t.
2020. dec. 16. 18:56
 6/16 A kérdező kommentje:
Az alaplap gyártó honlapjáról letöltöttem a legfrissebb lan drivert. ezen kívül csak on-board audio drivers van.
2020. dec. 16. 19:12
 7/16 anonim ***** válasza:
Most már csak azt kell kitalálni, hogy miért nem látszik a másik SSD és milyen állapotúak a tárolók (SSD,HDD). Tedd át a letöltés helyét egy másik meghajtóra, nézd meg úgy mi történik.
2020. dec. 16. 19:18
 8/16 anonim ***** válasza:

SSD-t a lemezkezelőben keresd! ha nincs particionálva, akkor csinálj rá partíciót!

Ha már particionálva van, akkor adj neki betűjelet!

Amúgy milyen letöltési sebességről van szó?

2020. dec. 16. 19:22
 9/16 A kérdező kommentje:

Átt tettem a hdd-re és úgy is fagy a gép letöltés közben.

2000mb/s az itthoni internet, a letöltési sebesség jelenleg 379.81 , a feltöltési 901.52. Kábelen keresztül mérve.Nem találok ien opciót a lemezmeghajtóknál!

2020. dec. 16. 20:08
 10/16 anonim ***** válasza:
de amikor egy általános akármit töltesz le, mi az a sebesség, amin elkezd akadozni?
2020. dec. 16. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!