Ha csak letöltés közben, akkor hálózati komponens gond lehet. Hálókártya rosszalkodik, hálózati probléma, wifi-hálózat terheltsége, stb.
2020. dec. 15. 11:39
2/16 anonim válasza:
Mármint a rendszer szaggat, tehát a képernyőd nem folyamatos, amikor megy egy letöltés? Vagy a letöltési sebesség ingadozik?
2020. dec. 15. 14:04
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, a számítógépem fagy le. 2000mb/s internet, szóval nem kellene gondot okozni, de egyébként ezt néztem is, amikor WiFire rá voltam csatlakozva telefonról. Semmi letöltés nem volt folyamatban.
A képernyőm befagyott, akadozik es csak a teszt végén tér magához a számítógép. Ha letöltök egy fájlt akkor amíg nem fejezi be folyamatos akadozás.
2020. dec. 15. 23:58
4/16 anonim válasza:
Valami alaplapi driver hiányzik esetleg és amiatt terheli a processzort túlságosan a lemezre írás. Vagy a HDD/SSD a végét járja, esetleg a SATA kábeled nem hibátlan, vagy a tápellátás okoz gondot. Cseréld ki, mozgasd meg a csatlakozókat, ellenőrizd a lemez állapotát, driverek meglétét (nincs-e ismeretlen elem az eszközkezelőben). Indítsd el a feladatkezelőt a letöltés előtt és a teljesítménynél nézd meg, mi ugrik csúcsra, mielőtt lefagy, de aztán is látod, hogy mivolt a pár perces előzmény, ha magához tér.
2020. dec. 16. 07:24
5/16 A kérdező kommentje:
Valóban leterheli a processzort túlságosan letöltés közben. amit észre vettem az eszközkezelőben, hogy ott felismeri a 2db ssd és 2db hdd-t. viszont a gépházban csak 1db ssd-t ismer fel és 2db hdd-t. Elősször az másik ssd-n volt a win10. amikor elkezdte ezt csinálni, akkor átt raktam a másikra, amin most jelenleg rajta van. Ismeretlen elem nincs az eszközkezelőben. Viszont feltöltés közben nem terheli a cpu-t.
2020. dec. 16. 18:56
6/16 A kérdező kommentje:
Az alaplap gyártó honlapjáról letöltöttem a legfrissebb lan drivert. ezen kívül csak on-board audio drivers van.
2020. dec. 16. 19:12
7/16 anonim válasza:
Most már csak azt kell kitalálni, hogy miért nem látszik a másik SSD és milyen állapotúak a tárolók (SSD,HDD). Tedd át a letöltés helyét egy másik meghajtóra, nézd meg úgy mi történik.
2020. dec. 16. 19:18
8/16 anonim válasza:
SSD-t a lemezkezelőben keresd! ha nincs particionálva, akkor csinálj rá partíciót!
Ha már particionálva van, akkor adj neki betűjelet!
Amúgy milyen letöltési sebességről van szó?
2020. dec. 16. 19:22
9/16 A kérdező kommentje:
Átt tettem a hdd-re és úgy is fagy a gép letöltés közben.
2000mb/s az itthoni internet, a letöltési sebesség jelenleg 379.81 , a feltöltési 901.52. Kábelen keresztül mérve.Nem találok ien opciót a lemezmeghajtóknál!
2020. dec. 16. 20:08
10/16 anonim válasza:
de amikor egy általános akármit töltesz le, mi az a sebesség, amin elkezd akadozni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!