Lefagy a kép, majd fekete kép?
Sziasztok. Fél éve összeraktam magamnak egy gépet, amely a következő alkatrészekből áll.
Ryzen 5 1600AF
2x4GB HyperX Kingston 3200
MSI GAMING PLUS MAX
RX460 2GB
FSP HyperM 650W M
120GB Kingston SSD
1x500 , 1x1000GB Seagate HDD
A géppel semmi gond nem volt. 2 hete kb vásároltam bele egy RX570-est , egy Asus ROG STRIX 8GB-os modellt. Elsőnek beraktam a gépbe, és a régi AMD Driverrel használtam, majd jöttek a gondok. Lefagyott a kép, kékhalál stb, na mondom akkor DDU és letakarítom a drivert ,és felrakom az újat, hátha ez zavarta a gépet. Fel is raktam a legújabb AMD Drivert a kártyához, ment is a gép kb 2 napig bármi gond nélkül, majd egyszer csak beindítom a gépet, rá kattintok a chrome-ra, keresés és lefagyott a kép, az egér minden, 5 másodperc múlva pedig fekete kép és semmi nem történt. Csakis a Hard reset működött, de miután Hard reseteltem tökéletesen ment. Majd ha leállítottam, és megint bekapcsoltam, akkor megint ugyanaz történt mint az előbb, hard reset, és tökéletesen megy. Utána leállítás, és indítás, és kifagy a kép és fekete lesz. Már nagyon a Windows reinstallon gondolkozok, mert szinte biztos, hogy driver hiba lesz. Valakinek ötlete? Tanácsa? Mit kellene tennem? memtest-et toltam, nem volt hiba. Eseménynaplóba nincsen erre a jelenségre utaló hiba, vagyis egyszer volt valami olyasmi, hogy a C: lemez kötetére nem tudott írni a rendszer vagy valami ilyesmi, ezért toltam egy tisztítást (Jobb klikk a C meghajtóra, tulajdonságok, eszközök és ellenőrzés, ott kiírt valamit, hogy talált valami gebaszt, és indítsam újra a gépet,hogy megoldja. Azóta nem próbáltam a gépet, eljöttem dolgozni, jövőhét kedden megyek haza, akkor tudom megnézni, hogy jó lett e, de kétlem, hogy ez lett volna a baj. Előre is köszönöm az ötleteket! :)
Nem mert a fekete képernyő tipikus amd memória hiba.
Az semmit se jelent hogy 1 játék hibátlanul megy. Ha elkezdte a kifagyogatást akkor valami baja van.
nem vram hibas?
nem vetetted vissza vagy csereltetted ki?
Hasznalt volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!