Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sapphire vagy Msi Radeon...

Sapphire vagy Msi Radeon kártyát vegyek? Részleteket lentebb írom.

Figyelt kérdés

Sziasztok, az érdekelne hogy melyik a megbízhatóbb márka és melyik bírja hosszabb távon.

Radeon RX 550 4gb(128bit-es, GDDR5) kártyát vennék. Csak nem tudom melyik érné meg jobban minőségileg. Ebben kérnék segítséget. Mik a tapasztalataitok a 2 fent említett gyártóval?

Mármint melyiknek jobb a hűtése, melyik hangosabb/halkabb és melyik mennyit fogyaszt, melyik bírja hosszabb távon. Főleg ezekre lennék kíváncsi a tanult kollégáktól.

Egy Sapphire Radeon R7 240 1GB-os kártyát cserélne. Így én személy szerint Sapphire felé hajlanék, de egyik szakképzettebb ismerősöm azt állította hogy az Msi lehet jobb minőségű, és így jutottam ide hogy nem tudok dönteni.

2020. dec. 14. 17:19
A kérdező szavazást indított:
Sapphire a "jobb"
Msi a "jobb"
Összetettebb a dolog(válaszban kifejtem)
5 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Amelyikre több a garancia 😉
2020. dec. 14. 17:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Haha, ennél valamivel "tartalmasabb" választ várnék. Írtam hogy milyen szempontokra lennék kíváncsi #1-es.
2020. dec. 14. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem eddig a két gyártó közül csak sapphire volt,így nem nyomok rá a szavazásra,mivel msi-t nem tudom.

Mivel mind a két kártya rx 550,így nagy különbség nincs,esetleg a hűtése lehet másként kidolgozva.

Egyet tudok,nálam a sapphire nagyon jól teljesített.

2020. dec. 14. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Radeon kártyáknál általában a Sapphire hűtési megoldásai a legkiválóbbak. Csakhogy: az RX 550 jószerivel alig fogyaszt valamit, akár passzívan is hűthető, így ebből a szempontból nincs túl nagy jelentősége, melyik modellt választod. Szerintem is inkább a garanciaidő és az ár döntsön.
2020. dec. 14. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyikkel sem lősz mellé, főleg ilyen alacsony fogyasztású kártyánál.

Mindkettő megbízható és elismert márka.

2020. dec. 14. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 vagyok, emiatt én is a garancia idő alapján döntenék, hiába vársz tartalmasabb választ, nem high-end kártyák high-end funkciókkal és fogyasztással (hőtermeléssel).
2020. dec. 14. 18:03
 7/7 A kérdező kommentje:
#3-5 válaszolók, köszönöm szépen. Akkor maradok a Sapphire-nál. Mivel én Sapphire-m is már 6(majdnem 7 már) éve megvan és még 1x sem volt vele semmi gondom.
2020. dec. 14. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!