Sapphire vagy Msi Radeon kártyát vegyek? Részleteket lentebb írom.
Sziasztok, az érdekelne hogy melyik a megbízhatóbb márka és melyik bírja hosszabb távon.
Radeon RX 550 4gb(128bit-es, GDDR5) kártyát vennék. Csak nem tudom melyik érné meg jobban minőségileg. Ebben kérnék segítséget. Mik a tapasztalataitok a 2 fent említett gyártóval?
Mármint melyiknek jobb a hűtése, melyik hangosabb/halkabb és melyik mennyit fogyaszt, melyik bírja hosszabb távon. Főleg ezekre lennék kíváncsi a tanult kollégáktól.
Egy Sapphire Radeon R7 240 1GB-os kártyát cserélne. Így én személy szerint Sapphire felé hajlanék, de egyik szakképzettebb ismerősöm azt állította hogy az Msi lehet jobb minőségű, és így jutottam ide hogy nem tudok dönteni.
Nekem eddig a két gyártó közül csak sapphire volt,így nem nyomok rá a szavazásra,mivel msi-t nem tudom.
Mivel mind a két kártya rx 550,így nagy különbség nincs,esetleg a hűtése lehet másként kidolgozva.
Egyet tudok,nálam a sapphire nagyon jól teljesített.
Egyikkel sem lősz mellé, főleg ilyen alacsony fogyasztású kártyánál.
Mindkettő megbízható és elismert márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!