Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon szeretnèm már elkezdeni...

Nagyon szeretnèm már elkezdeni de nemtudom, milyen kellene?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, nagyon szeretek pc-n játszani és úgy gondoltam ki próbálom a streamelest twitchen.

Nagyjából minden megvan ami kellhet (világítás,kamera,kényelmes szék,mikrofon, jó internet)

Csak a laptopom gyenge 😢😓

Szeretnék egy olyan pc-t amin tudok streamelni HD face cam felbontásban, és játszani közben ..egyenlőre nem Cyberpunk grafikájú játékokra gondoltam...szóval nem 300-500 ezres gépre gondoltam , egyenlőre egy olcsóbbra amin meg tudnám oldani ezeket😓🙁..aztán később összegyűlne egy komolyabb gépre akkor le cserélném.

Tudnátok ilyen pc-ket linkelni? 🙁

2020. dec. 13. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"nem 300-500 ezres gépre gondoltam"

pedig arra kellene gondolnod....

300ezres gép nem is annyira túl jó gép... nekem is az van és hát épp elmennek rajta a játékok.

2020. dec. 14. 01:05
 2/5 anonim ***** válasza:
ha streamelni is akarod, miközben játszol, akkor de, pont a 300e a minimum belépő kategória, mert kell egy erősebb processzor, ami alaphangon 80-100e, mellé minimum 100e a videokártya és még sehol nincs a többi gép alkatrész, monitor, egér, bill stb.
2020. dec. 14. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyan már, minek a játék? Ha lányként streamelsz, bőven elég, ha melltartóra vetkőzve úgy teszel, mintha játszanál... XD
2020. dec. 14. 09:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat...akkor sajnos kell pár év mire összegyüjtök egy olyan komolyabbra :( rip

Utólsó kösz a tippet, nem minden lány azzal akarja magát népszerűsíteni hogy kirakja a csöcsét..köztük én sem :) de hát gondolom a férfiak inkább az olyan nőket nézik ezért nem veszik észre a normálisakat :D

2020. dec. 14. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem muszáj egyből 100 ezres processzor meg videókártya.

Belépésre szerintem bőven elég tud lenni egy i3-10100F ami újanon alig 30 ezer forint és simán hoz egy 7. gen i7 szintet is. Mellé mehet 35 ezerért harverapróról egy rx570. Persze ehhez kéne valaki aki ért az összerakáshoz, és úgy érnék meg a dolgok a legjobban. (Vagy max besétálsz egy pc boltba a megvett alkatrészekkel és összerakatod).

Ezek mellé kell majd ház (12k), be quiet system power 9 400/500w táp (18-20k), a legolcsóbb b-s lap (25 ezer), meg kezdésnek 1x8gb ddr4-es ram, ahogy keret engedi mellé mégegy ilyen. Ezek után csak ssd/hdd kell, és ezek összeadogatva nem 300-400 ezerre jönnek ki, de amire kell, arra elégnek kell lennie egyelőre.

Említette, hogy nem high-end gaming a cél, csak közepes játékok stream-elése. Nem látom ennek az akadályát egy i3-10100f+rx570 kombóval, ami ár-érték arányban is meg amúgyis elég jó választás. Nyilván nem 2k ultra beállításokat kért.

2020. dec. 14. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!