Mi adja ki ezt a hangot ?
Figyelt kérdés
Tegnap a táp ventijét néztem meg,mert bug a gép.Azt már rendeltem azóta (enermax táp),ott megvan a hiba.Összeraktam és használtam még este is.Aztán egy fura sipoló szerű hangra lettem figyelmes WOT (World of Tanks)közben.Ma annyit kiderítettem,hogy a videókártyából jön,de nem a ventik és az érdekes az,hogy csak akkor ad hangot ha a képernyőn van a WOT,ha leteszem tálcára akkor nincs hang.Ahogy teljes képernyőre rakom egyből visszajön a sípolás.Más játék nincs fent amivel kiprobálhattam volna.Gondolom összefügghet,hogy babráltam a tápot.Hőmérsékletek jók (RX570).2020. dec. 13. 21:51
1/3 anonim 

válasza:

ooohhh, a jó öreg coil whine 😃
2/3 A kérdező kommentje:
Oké,akkor magyarul ha kérhetném :)
Ilyen,de nem ennyire erős.
2020. dec. 14. 07:16
3/3 anonim 

válasza:

google - keresőeszközök - magyar oldalak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!