Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem jön be az internet?

Miért nem jön be az internet?

Figyelt kérdés
Vettem 1 laptopot ami mostmár szerencsére jó de nem jön be rajta a vezeték nélküli internet. Letöltöttem 1 programot hogy hátha csak azé nem jön be a WiFi mert le van fedve de ezt írta ki a program:Status message: 'File not found:WiFiInfo_VB.dll' (number 53) Please make sure you have a wireless card and that it's connected.
2010. aug. 12. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Van a laptopban beépített WiFi vevő? Ha igen, akkor ott alul a kis óra mellett keresd az ikonját! Ha nincs, vegyél hozzá egyet!
2010. aug. 12. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:

A laptop lemezéről pakolj fel mindent a gépre, az egyik remélhetőleg a jó driver lesz. Nekem is le volt tiltva a wifi (nemtom, hogy bűvészkedték össze, de beletelt pár hétbe, mire helyre ráztam, mivel gőzöm se volt, mit csináljak)

Szal: ha szervíben telepíttetted, akk xarul és persze nem teljesen pakolták fel a drivereket, wifi nálam se volt az elején. Aztán fogtam magam, a gépet, felpakoltam a drivereket, és azóta van wifi is - csak lefedettség nincs itt a világ végén, megfelelő térerő csak a főtéren van :(

A drivert mindenképp fel kell tenned, aztán abban állíthatod be, hogy alapértelmezetten a windows kezelje a vezeték nélküli hálózatokat. Én legalábbis így hoztam össze.

2010. aug. 12. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon találtam ott azt se tudom mien az alakja na m1 így elég rossz lesz vele.
2010. aug. 12. 13:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem szervizbe tették fel hanem megkértem valakit hogy tegye fel felrakta másnapra fel tettem mindent a Driver DVD-ről de nem jön be csak kábelről.
2010. aug. 12. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor a netről próbálj leszedni valamit, ahol be lehet állítani. (nekem Atheros Client Utility oldotta meg, ott beállítottam, hogy windows kezelje a vezeték nélküli hálózatokat, azóta nincs gond).
2010. aug. 12. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen gép és lány e vagy ?
2010. aug. 13. 07:13
 7/7 A kérdező kommentje:
ASUS a gép és fiú vok basszus
2010. aug. 14. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!