HDMI Samsung monitor miért nem kapcsol be mindig a géppel együtt? Van, hogy 5x kell újraindítani gépet, mire vele együtt indul.
Figyelt kérdés
Nem gyári beépített, videokártyán van. Windows 10. Driverek meg ezek lehetnek a gond, gyártó lapjáról van ami van ehhez a monitorhoz. BIOS-ba is HDMI-re van téve. Mi lehet a gond?2020. dec. 13. 11:58
1/3 anonim válasza:
Meg kell nyomni a monitor bekapcsoló gombját
(ahelyett hogy 5x nyomsz resetet) ;-P
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor sem jó! Próbáltam, hogy kikapcsolt monitorral kapcsoltam be gépet, vagy fordítva. Vagy, hogy bekapcsolás után nyomkodom. Akár ki-be húzom bekapcsolva, semmi. Meg ha váltogatom a hdmi/vga kimenetet, akkor sem. Mindig valamiért kellenek újraindítások, mire egyszer csak bejön.
2020. dec. 13. 14:57
3/3 anonim válasza:
nekem meg hangyás lesz a kép, nálam az lett a megoldás, hogy a gép bekapcsolása előtt pár másodperccel előbb kapcsolom be a monitort és utána végig bekapcsolva hagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!