Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pár perccel ezelőtt még...

Pár perccel ezelőtt még használtam a pendrivomat (játék van rajta) viszont egyszer csak kilépett belőle és azóta nem nyitja meg a rajta található tartalmat. Azt írja ki hogy a lrmezszerkezet sérült vagy nem olvasható. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam másik laptoppal is de ugyanazt irta ki. Meg lehet még menteni róla az adatokat? Vagy arra bírni hogy beolvassa?
2020. dec. 12. 23:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Formázás nélkül meg lehet oldani?
2020. dec. 12. 23:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Adatmentésre kell vinni, ott megoldják. Sok a hibalehetőség, te ezt nem tudod megállapítani annak kockázata nélkül, hogy az adatok ne sérüljenek, de ha meg is tudnád, a legtöbbet nem tudod otthon kivitelezni.
2020. dec. 12. 23:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazából fontos adat nincs rajta csak 1 napos játék amit lehet pótolni. Mit tegyek hogy működjön a pendrive?
2020. dec. 13. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor formázd le, de ez se biztos, hogy segít. Ha nem, akkor garancia/elektronikai hulladékgyűjtő attól függően, hogy mennyi idős.
2020. dec. 13. 00:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Az adatmentést meglehetne csinálni otthon?
2020. dec. 13. 00:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, azt szakemberek csinálják profi környezetben, jó drágán. Ha pótolhatók az adatok, nem éri meg, semmisítsd meg.
2020. dec. 13. 01:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Tehát azt akarod mondani, hogy közvetlen pendrive-ról játszottál? *facepalm*
2020. dec. 13. 02:46
 8/11 anonim ***** válasza:

ez sajnos szörnyű megoldás volt 😃

de a mentéseket úgyis a gépedre rakta, tehát nem veszett el az egy napnyi játékod sem.

legközelebb SSD-re telepíts! Betöltési idő legalább a felére fog csökkenni.

Mentési hely: google keresel:

"Játék neve + *save file location*"

Így akár másik gépre is át tudod vinni

Általában amúgy vagy dokumentumok, vagy appdata(ez rejtett mappa).

2020. dec. 13. 08:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudom nem jó ötlet pendriveról játszani de tegnapelőtt sikerült beszereznem egy játékot amivel már régóta akartam játszani, és nem találtam külső meghajtót. A laptopban meg csak 64gb van mert 2 az 1 ben laptop. Szóval csak a pendrive maradt
2020. dec. 13. 09:33
 10/11 A kérdező kommentje:
És melyikre érdemes formáznom, NTFS, FAT32 VAGY exFAT?
2020. dec. 13. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!