Milyen tápegységet vegyek ha brand alaplapom van és szeretnék egy erős videókártyát én 600wattosra gondoltam csak nemtudom melyik lenne kompatibilis az alaplappal?
alaplap:fujitsu d3227-a1
itt rendesen láthatóak a csatlakozók
a válaszokat előre is köszönöm
...szóval átalakító kilőve.
tápot talán találsz, de az is értelmezhetetlen áron lesz valószínűleg. mér ha van
mekkora a mostani tép, milyen tanúsítvánnyal? mit tud 12V-n?
milyen proci mellé keresel, milyen videokártyát?
a mostani az 300wattos szerintem nem fogja vinni ezt a videókártyát
ASUS Radeon RX 570 ROG STRIX GAMING Videokártya, 8GB GDDR5, 256-bit
alaplap:fujitsu d3227-a1
cpu:intel xeon e3-1241 v3 @ 3.50GHz 3501Mhz 4mag 8logikai processzor
azt mondták hogy ez a proci gyakorlatilag egy i7-4470k
ram:24gb
1.hdd:1TB
2.hdd:500GB
köszönöm a gyors választ!
:)
Láttam a csatlakozót. rohadtul nem szabványos, hogy száradjon le a keze, aki ezt így kitalálta!
tápcsatlakozó nélküli videokártya minden gond nélkül fog menni ebben a konfigban. A visszafogott 75W-os teljesítményén (PCI csatlakozón ennyit kap)
Ami még egy gerillamegoldás lehet, hogy két tápos rendszert építesz, és a videokártya egy második tápról kapna áramot. talán ez lehet a megoldás ebben az esetben.
Szerintem átirányítanálak egy szakmai fórumra. ott többet fognak tudni tenni.
Kérdezz rá az eredeti kérdésedre, meg amit felvetettem 2 tápos megoldást is kérdezd meg, hogyan megoldható!
Ez nagyon tetszik, egyesek hogyan oldották meg 😃 valami undorító... 😃
Köszönöm a gyors választ
És akk megkérdezem😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!