Milyen hűtőt vegyek a procihoz?
Figyelt kérdés
i5 3570S procihoz kellene, a gyári nekem zavaróan hangos, halk venti kellene, én 10 ezer forintot szánnék rá. Netezésre használom csak a gépet, semmi extra. Halkabb legyen, ne halljam az állandó fel pörgést, ennyi a szempont.2020. dec. 12. 19:07
1/5 anonim válasza:
10 ezer forintért kb bármilyet vehetsz, nem kell egy atom reaktor hűtés erre a procira.
Nekem ilyen van, de ez túlzás lenne szerintem az i53570S-re:
2/5 anonim válasza:
ui.: pcx-en most látom, h kiírja, h zajszint hány decibel. 30 alattiak elég halkan duruzsolnak.
3/5 MGéza válasza:
Az attól is függ, mekkora a ház? Ha valami brand slimbe kell betuszkolni, akkor az úgynevezett topflow kialakítású kell neked. Egyébként jó egy tower rendszerű is, akár ez is.
Vagy LC Power Cosmo Cool LC-CC-95, DeepCool GAMMAXX 300 például.
4/5 A kérdező kommentje:
Régi, 15 éves ATX ház, van benne hely bőven.
2020. dec. 12. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!