Dead626 kérdése:
Milyen hűtőt vegyek ehhez a procihoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég kaptam egy Intel Core i-5 4690K-t (3.5GHz) Mivel csak most lett meg a pénz egy jobb alaplapra szeretném tuningolni és hogy ehhez milyen hűtést vegyek?
A Procit Kb: 4.0-4.2 re szeretném felhúzni és gondolom erre a gyári hűtő nem elég ha tudnátok nekem mondani jó hűtőket?
Lehet vízhűtés is és léghűtés is tökmindegy csak jól hűtsön és az ár nem számít!
Köszi előre is!
2015. dec. 27. 19:05
2/5 A kérdező kommentje:
ez biztos elviszi 4.2 GHz-n?
2015. dec. 27. 19:15
3/5 anonim válasza:
Noctua NH-D14;Akasa Venom Medusa;Thermalright Silver Arrow ;Deepcool Assassin II
4/5 Lord Hidan válasza:
Szerintem nem kellenek rá ilyen árban lévő hűtések még 4.0 ; 4,2 ezek 4,5 vagy fölött kellenének
Egy scythe ashura is teljesen jó lenne főleg ha 2 ventit dobsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!