Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új monitort szeretnék vásároln...

Új monitort szeretnék vásárolni, eddig párat néztem, viszont tudtok ajánlani még esetleg vagy megerősíteni amit eddig néztem?

Figyelt kérdés

A fő szempontok: 144 hz, 1 ms, G-sync, IPS kijelző

Eddig ezt néztem: Acer Predator XB253QGPbmiiprzx

Illetve még az lenne a kérdésem, hogyha olyan monitort vennék, ami QHD vagy bármi ami nagyobb mint full HD, attól még visszatudnám állítani hogy full HD legyen a felbontás?

2020. dec. 12. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:

" attól még visszatudnám állítani hogy full HD legyen a felbontás?"

Erre válaszolok. Igen, vissza tudod állítani. Nekem 32" QHD monitorom van, minden további nélkül tudnám használni FHD-ben is. De arra vigyázz, hogy FHD-ben nem feltétlen fogja tudni a 144 Hz-t. Nézz utána, hogy a kiválasztott monitornak mekkora a képfrissítése FHD-ben.

Még annyit, hogy 32 colon nekem az FHD igencsak pixeles, inkább visszaveszem a grafikát közepesre némely játéknál, de a QHD felbontáshoz ragaszkodom. A 24 colos predator monitornál nem lesz annyira zavaró sztem

2020. dec. 12. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

Egyáltalán nem jobb 30.000-el amit te találtál.

2020. dec. 12. 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
44%
AOC 24G2U egy belépőszintű FreeSync monitor a Acer Predator XB253QGPbmiiprzx prémium kategóriás gamer monitor, nem is lehet egy napon emlegetni az AOC 24G2U-val.
2020. dec. 12. 17:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Én is néztem AOC monitort, lehetséges, hogy pont ezt, viszont 2060 Superem van és ugye G-SYNC kéne, vagy nem értek hozzá sajnos, hogy valahogy FreeSync is működne vele?

Illetve az utolsó válasz alapján az Acert venném jelenleg még.

(Köszönöm az eddigi válaszokat!)

2020. dec. 12. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, működik vele a g-sync. Felesleges szoftverfunkciókra ne dobj ki 30k-t, inkább felbontásra menjen az extra.
2020. dec. 12. 20:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm. De akkor mi a további különbség az AOC meg az Acer között, hogy ennyire "ég és föld" a kettő?

Meg még ezt néztem, ez olcsóbb mint az Acer: LG 27GL63T-B UltraGear FullHD

2020. dec. 12. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Panda képernyő és a prémium képernyő között ennyi a különbség.
2020. dec. 12. 23:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 5. válaszadó alapján néztem már ezt is: Samsung Odyssey C27G55TQW WQHD-s monitor, csak nem tudom, hogy egy RTX 2060S WQHD-ban tudná-e rendesen a 144 hz-et, ezért néztem a FullHD-sakat.
2020. dec. 14. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:

RTX 2060S WQHD-ban nagyon nagyon kompromisszumos.

[link]

2020. dec. 14. 11:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam, inkább marad a fullHD. Köszönöm szépen!
2020. dec. 14. 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!