Új monitort szeretnék vásárolni, eddig párat néztem, viszont tudtok ajánlani még esetleg vagy megerősíteni amit eddig néztem?
A fő szempontok: 144 hz, 1 ms, G-sync, IPS kijelző
Eddig ezt néztem: Acer Predator XB253QGPbmiiprzx
Illetve még az lenne a kérdésem, hogyha olyan monitort vennék, ami QHD vagy bármi ami nagyobb mint full HD, attól még visszatudnám állítani hogy full HD legyen a felbontás?
" attól még visszatudnám állítani hogy full HD legyen a felbontás?"
Erre válaszolok. Igen, vissza tudod állítani. Nekem 32" QHD monitorom van, minden további nélkül tudnám használni FHD-ben is. De arra vigyázz, hogy FHD-ben nem feltétlen fogja tudni a 144 Hz-t. Nézz utána, hogy a kiválasztott monitornak mekkora a képfrissítése FHD-ben.
Még annyit, hogy 32 colon nekem az FHD igencsak pixeles, inkább visszaveszem a grafikát közepesre némely játéknál, de a QHD felbontáshoz ragaszkodom. A 24 colos predator monitornál nem lesz annyira zavaró sztem
Én is néztem AOC monitort, lehetséges, hogy pont ezt, viszont 2060 Superem van és ugye G-SYNC kéne, vagy nem értek hozzá sajnos, hogy valahogy FreeSync is működne vele?
Illetve az utolsó válasz alapján az Acert venném jelenleg még.
(Köszönöm az eddigi válaszokat!)
Rendben, köszönöm. De akkor mi a további különbség az AOC meg az Acer között, hogy ennyire "ég és föld" a kettő?
Meg még ezt néztem, ez olcsóbb mint az Acer: LG 27GL63T-B UltraGear FullHD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!