Most akkor mennyi ssd tárhely fér is el a Zalman Z9 Neo gépházban? több lenn
Új cuccokat vettem, köztük 2 ssd-t, és már van egy, ugyhogy 3 van, és ahogy néztem a technikai paramétereit a gépháznak, azt írták hogy:
2 × 3.5"/2.5" (Drive's cage)
2 × 2.5" (Directly on the motherboard tray)
2 × 3.5"/2.5" (Into unoccupied 5.25" bays)
forrás:
Tehát ugye a 2"5 az ssd foglalata, és ebből 2 van a fentiek szerint... Igaz, a 3"5 mellett is ott van a 2"5, de nem értem miért. Talán a hdd-hez is berakható, ugyanakkora méret, vagy mi?

igen, de 3,5höz van beépítőkeret, amibe jobban tudod rögzíteni a 2,5" ssd-t.

nem jart hazhoz?
beepitokeretet szoktak hazhoz is adni, vagy ssd hez is
meg amugyis olcso
vagy hazilag is csinalhatsz ha ertesznhozza
cezetekes is jo
de egy alaplapi M2 s is mindenkepp jo lenne ami a legjobb legyen a tobbihez merten es arra menyjen rendszer

Szereintem nem külön beépítőkeretet kaptál, hanem a 3,5".os keretek mellé hosszabb csavart, amibe vimán be tudod rögzíteni a nagyobb keretbe a kisebb SSD-t.
Amúgy SSDből elég osk elfér egy ilyen házban, szerintem több, mint amennyit az alaplapra tudsz kötni. Az SSDben nincs mechanikus alkatrész, az nem fog zörögni ha nincs becsavarozva, nekem is csak vimán be van baxva a 3,5collos keretbe mindenféle rögzítés nélkül.

A beb🤭szós módszer a legjobb.
+1 a #9-esre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!