Mennyire érné meg egy notebook hűtő?
A gaming notebookomban rendszeresen megy 90 fokig a a processzor és a videokártya hőmérséklete. Gondolom ez hosszú távon nem tesz jót. Grafikábol lejjeb venni nem tudok és nem 1080p ben játszok hanem eggyel lentebb.
Szóval érdekelne mennyire használna egy notebook hűtő.
'Grafikábol lejjeb venni nem tudok'
Milyen játék? Milyen gép?
Igen, 90 fok kicsit sok. Újra pasztázás, takarítás is sokat tud segíteni, minőségi paszta sokat jelent.
Amúgy pár fokot tud csak hűteni egy jobb notabook hűtő, de nem az ilyen 1-2 ezer forintos porpörgetők. CoolerMaster-nek vannak egész jó teljesítményűek
1.válaszzoló
Asus tuf fx504. 2 éves a kicsike. Nemtudom azóta mennyi piszok ment be. Általában a legtöbb játéknál ez van. Olvastam hogy ez típushiba. Gyári pasztához nem akarok hozzá nyúlni, főleg úgy hogy még nem nagyon pasztáztam. Szervizbe meg ezért nem akarom nagyon vinni mert hallottam rossz tapasztalokat.
játék közben rendesen manuálisan 100-ra pörgeted a ventiket? Mindenképp tedd meg! Van olyan lapos, aminek a saját szoftverében magasabbra lehet állítani a ventilátort, nézz utána!
újrapasztázást pedig te is meg tudod csinálni. 6.-as technikaóra szintje kb.
csak keress hozzá egy assembly videót youtube-on!
javaslat: MX4
https://www.youtube.com/watch?v=aADl8A8ci0k
ő kenegeti, de nem muszáj... elég csak borsónyi pötyit rakni.
Olvasgass
milyen rosszat hallottal roluk?
pedig vagy valakivel vagy neked kell kitakaritanod legalabb ha van mit es feltehetoen van
mert igy nem fog javulni a helyzet
lehet pasztazni is kell, ha nem lesz csak karara lesz
tonkremegy akkor is
akkor mit veszitel? Ha elviszed valahova vagy szetkapod, nezeges videokat
te tipusoddal is sok video kell legyen
4. Válaszoló
Igen 100%ra van pörgetve a ventillátor. Olyan hangja van mint egy sugárhajtóműnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!