Lassú??? Hát te sem vagy informatikus.
Nos ez egy kíváló választás mivel gyors,csendes,nem melegszik és eléggé keveset eszik. Csak ajánlani tudom.
Szia!
Én ezt egy multimédiabox-hoz használom kb. 3-4 hónapja. USB-vel kötöttem össze, és a box mellett parkol. Ha akarok rá valamit másolgatni, akkor hálózaton keresztűl teszem meg.
A kinézete csini, csak az a hülye villogó led alatta rontja el a képet egy picit, de a fényerejét a bekapcsoló potméterrel egészel le lehet venni, így nem olyan zavaró egy sötét szobában filmnézés közben.
Nálam egész nap be van kapcsolva, sőt este sem mindig kapcsolom ki, szóval "hajtom" folyamatosan. Melegedése elhanyagolható ekkor is.
Adatok hordozhatóságára nem jó, mert ahhoz böszme nagy, és kellemetlen mindig a tápját dugdosni, és a többi...
Kb. 25ezer HUF-ért vettem, még mindig jó vételnek tartom.
Adatmásolás sebessége NTFS alatt USB 2.0-n alacsony kategóriás PC-nél kb. 25Mb/s-el elboldogult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!