Win kékhalál " kernel mode heap corruption"?
Tegnap települt egy win frissítés. Ma bekapcsoltam rövid időre a gépet, semmit nem csináltam, kikapcsoltam. Most megint kapcsolom be, és kék halál fogad szomorú fejjel, QR-kóddal, ami viszont csak arra irányít, hogy kékhalál, nem pedig a konkrét problémára. Viszont, a képernyő alján írta, hogy leállási kód: kernel mode heap corruption.
Mi lehet a gond?
A merevlemez teljesítménye 100%, kondíció 99%.
Szeptember óta nem tudom frissíteni az AMD videókártyát. Már többször rámentem, de mindig újra meg újra kiadja ugyanazt a verziót. Jelöljem be a gyári visszaállítással frissítést?
Őszintén megmondva nagyon megijedtem, mert jövő héttől vizsgaidőszak, és minden vizsgámhoz gép kell, és nincs másik...
Whocrashed program nagyjából belövi neked, hogy mi okozta a kékhalált.
Ha csökkentett módban hiba nélkül indul, akkor szinte fix, hogy driver probléma.
Jajjj, de szeretem a windows-t! DE tényleg, tehát így két kézzel mutatom a hüvelykujjam, g×ci jó rendszer.
Emberek, nem lehet elég hangosan BELEORDTÍANI A MEGAFONBA hogy a WINDOWS A LEGJOBB, A LEGKIRÁLYABB. LEGMODERNEBB RENDSZER, EZ AZ OPERÁCIÓS RENDSZER.
Nincs más, értitek, NINCS MÁS!!!
És a windows jó rendszer, nem kap kékhalált! User-error, állítsd vissza amit elrontottál. Ez Satya Nadella is megmondaná, úgy ám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!