Mi van a gépházammal?
Figyelt kérdés
Napok óta égett műanyag szag jött ki a gépházból, aztán ma reggel már be se tudtam kapcsolni. Most lett újratelepítve + 2 hónapja új tápegység lett bele véve. Mi lehet a baja?2020. dec. 10. 15:17
1/8 anonim 

válasza:

Hát ehhez szét kellene szedni, és megnézni, hol füstölt el.
2/8 anonim 

válasza:

Én mondjuk lehet a tápra gyanakodnék, de biztosra menés szempontjából le kell venni az oldalát és megnézni, vagy épp megszaglászni. Mondjuk a helyedben nem használtam volna a gépet égett szaggal.
4/8 A kérdező kommentje:
Inter-Tech tàpegység állítólag 750 W-os, Aeolus márkàjú a géphàz, nagyon régi, kb 9-10 éve vettük, azóta kb 6-szor lett újratelepítve. Ram 8 GB-os, videókártya sapphire, azt nem tudom pontosan milyen, de az is nagyon régi.
2020. dec. 11. 17:10
5/8 anonim 

válasza:

Még mindig a tápegységre gyanakodom, azóta amúgy nem vetted le az oldalát, vagy szagoltál be a koponenskehez, vagy valami? Esetleg nem volt durranás, vagy füst, amikor meghalt a gép?
6/8 anonim 

válasza:

gépház mindegy. a többi alkatrészre lennék kíváncsi.
táp gond lehet. elsődlegesen
meg meg kéne nézni, hogy mit vitt el!
kölcsön táppal kéne próbálkozni. reméljük nem vitt magával a sírba semmi mást. akkor normál módon el kell indulnia neki.
inter-tech... Ezt a márkát nem ismerem, utánanéztem. Füstölgő típus. borzalmas vétel. így már nagyon biztos vagyok benne, hogy a táp volt.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem. És a tápon belül milyet tudsz ajánlani?
2020. dec. 11. 20:29
8/8 anonim 

válasza:

Ehhez ismernem kell a többi alkatrészt is, mi mennyit fogyaszt, milyen fejlesztéseket tervezel (RTX 3070 és felette?), vagy van bármi különleges kívánság?
De átlagos gaming felhasználásnál ezeket (pl 1660 mellé):
FSP Hexa+ pro 500W
Be Quiet! System Power 9 500W
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!