Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játék közben, komolyabb...

Játék közben, komolyabb bossharcnál kikapcsol a laptopom, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Aztán nagyon nehezen kapcsol be, de egyébként is produkálja ezt hogy néha nehezen kapcsol be.

Ledek és billentyűzet világítás működik, csak kijelző nincs. És addig indítgatom amíg egyszer csak jó nem lesz.

2020. dec. 9. 07:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a tápod nem bírja. Leírod a pontos típusát?
2020. dec. 9. 07:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi 1-es vagyok nem néztem hogy ez laptop, akkor lehet hogy haldoklik a videókártyában lévő gpu
2020. dec. 9. 07:29
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
bocsi 2-es vagyok laptopodban lévő gpu** látszik reggel van még nekem 😂🤣😁
2020. dec. 9. 07:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Asus tuf 507dy.

Már új korában is ezt csinálta néha

2020. dec. 9. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hőmérsékletek mit mutatnak? Lehet már nem tudja jobban visszavenni az órajeleket, és egyszerűen lekapcsolja magát a védelem.

Nem akad szét teljesen a játék mielőtt kikapcsolna?

Valamivel csinálj log-ot!

pl afterburner

De mindenekelőtt lehet ki kéne pucolni, újrapasztázni. Ha el vannak tömődve a lamellák, akkor elégtelen a hűtés, és ez gyorsan megölheti a procit vagy a GPU-t.

2020. dec. 9. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ez egész új gép 🤔. pasztával nem kéne gondnak lennie. hűtéssel már lehet.

kell a log. meg pörgesd ezerrel a ventilátort! kapjon levegőt is! túlmelegedésre gyanakszom

2020. dec. 9. 07:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma újra tettem egy próbát, ugyanannál a résznél lelőtte magát megint és nem kapcsol be, ilyenkor több napig szenvedni kell vele, mert bekapcs gomb után bill világítás oké, a tv kiírja hogy hdmi elérhető, de ennél tovább nem jutok...
2020. dec. 25. 21:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!