Felborult a számítógépem, mit csináljak?
Beleakadtam valami zsinórba és felborult. A kép nem ment el, de teljesen szétfagyott a windows. Ezután a bekapcsolás gombbal kikapcsoltam, majd újra be és elkezdtem nyomkodni az f12-et, azzal előjött a diagnosztika ablak, lefuttatam egy gyors tesztet, majd egy 3 órás tesztet is. Mindegyik azt írta, hogy nem észlel problémát. Most is a gépről írok. Visszakapcsolva semmi baja nem volt, annyi, hogy amikor bekapcsolom a gépet egy másodpercre egy fehér villanás látható, ami eléggé aggaszt és ilyen soha nem történt. Egyébként semmi. Ha vmi történhetett, szerintem a HDD sérülhetett meg. Van valami program, amivel a űz épségét megtudom nézni.
Esetleg más, amit levett oldallal megnézzek benne?
Válaszokat előre is köszönöm.

Köszönöm a gyors választ, a hard disk sentinel ezt írja: A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra.
Ez eléggé megnyugtat, ugyanis most nem lett volna szükségem egy 10-20 ezer ft-os kiadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!