Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan takarítsam ki a billent...

Hogyan takarítsam ki a billentyűzet alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Eddig mindig nagyon ügyeltem arra, hogy véletlenül se kerüljön étel/ital a laptopom közelében, most viszont időhiány végett online óra alatt kellett elfogyasztanom a reggelim.

Sajnos véletlenül felborítottam az üdítőm (cukros) és egy nagyon picit befolyt a Space billentyű alá.

Száraz zsepivel megpróbáltam letörölni a környező részeket (Touch Pad) viszont az említett gomb alól nem sikerült.

A Space lenyomása kissé nehézkes és érződik, hogy ragad.

Hogyan tudnám teljesen kiszedni alóla a befolyt üdítőt? Szét kell szednem hozzá a laptopot? Sajnos nem vagyok jártas az ilyesmiben, annyit tudok hogy közvetlenül semmiképp nem érheti folyadék (tehát tisztítószer sem) a billentyűzetet.

2020. dec. 7. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Ku kell szerelni a billentyűzetet,és kitakarítani.

Minél tovább halasztod,annál rosszabb lesz.

Ha te nem értesz hozzá,vidd szervizeshez.

2020. dec. 7. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
2020. dec. 7. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A YouTube-n beírod a keresőde a laptopod típusát és hogy "keyboard disassembly" és kis szerencsével találsz olyan videót ami pont a te gépedre vonatkozik.
2020. dec. 7. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, szerintem a legjobb mégiscsak az lesz, ha elviszem egy szervízbe.

10-13.000 forint reális árnak számit egy külső tisztítás igénybevételéhez?

2020. dec. 7. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Külső-belső*
2020. dec. 7. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

#4-5

Minimum egy órát elszöszmötölnek vele...és gombokért csak nem dolgozhatnak.

2020. dec. 7. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, nem sokallom, csak érdekelt, hogy ez normális ár-e, vagy van-e olcsóbban.
2020. dec. 7. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!