PC vásárlás előtt állok.Szerintetek érdemes-e
Skynet-computerről rendelni?
Max 150.000Ft-ért vásárolnék gamer gépet.
A gép
linkje:www.skynet-computer.hu/termek/skynet-gamer-6-gamer-62
225
1/13 A kérdező kommentje:
Rossz a link.Itt az új:www.skynet-computer.hu/termek/skynet-gamer-6-gamer-62225
2020. dec. 7. 12:09
Ha a címbe illeszted a linket, akkor nem lehet megnyitni.
Amúgy anélkül hogy tudnám melyik előre összeszerelt gépre gondolsz konkrétan, úgy gondolom, hogy ezen a bolt még valamennyit keresni is szeretne, vagyis egy/vagy több komponens is gyengécske lesz.
Ezzel együtt maga cég sem nem jobb, sem nem rosszabb, mint a hasonló profilúak.
Ha én szeretnék egy összerakott gépet, vélhetően a PCX-hez mennék, mert a gépösszerakóban olyak konffgurálhatok magamnak amilyet akarok, miközben a kompatibilitásra figyeel a szoftver.
2020. dec. 7. 12:12
Nem igazán tűnik jónak a cég, gyenge procik gyenge vga-val. kb kompenzálják, h 1 tb hdd-ket és ssd-ket raknak bele túlárazottan. :D köszi inkább legyen 126 gb ssd csak a gépben, de jó proci és vga.
2020. dec. 7. 12:28
2020. dec. 7. 12:36
2020. dec. 7. 12:39
A Gugli-értékelés nem sokat ér, bárki szerkesztheti egy sima Gmail-fiókkal, amiből regelhet ötvenet is.
Az Árukeresős értékelések jobbak, ott csak akkor értékelhetsz boltot, ha vásároltál is ott. Olyan webáruházat válassz, aminek van árukeresős profilja és néhány ezer értékelése 4.8 átlag felett.
2020. dec. 7. 12:49
Legjobban akkor jössz ki, ha magadnak állítod össze. Ezeknél az előre összerakott gépeknél valamin mindig spórolnak, az a valani pedig 99% ban a tápegység, alaplap illetve a ram. Tápegység a gép szíve, nem éri meg 10-15k-t megspótolni, hogy aztán fél év múlva valami noname kacat kínai táp magával vigye a komplett setupot. Alaplap szintén ilyen, plusz későbbi uogradekkel is megleszel lőve mert ezeknek az olcsó alaplapoknak a vrmje az valami katasztrófa, nem is arra lettem tervezve, hogy nagy igénybevétel mellett szolgáljanak ki erősebb procikat. Ram-rol pedig annyit, hogy 16gb és 16gb ram között is van különbség. Lehet ezt írja van benne 16gb ram, csak az lehet hogy egy 2000-es cl19 es ami rendes fékje lesz a rendszernek.
2020. dec. 7. 12:54
Ha valaki nem ért a hardverekhez, akkor hogy állítsa össze saját maga a gépét? Vagy építsem magam a házam is, mert a mester úgyis átver?
2020. dec. 7. 13:00
Mert mindenki aki magának építi a gépét úgy született, hogy egy igazi tech zseni. Google, facebook használat megy igaz?, utánaolvasni manapság lehet luxus a dolgoknak, de érdekes módon anno mikor kezdtem nekem is sikerült kellő utánanézéssel megépítenem az első gépem, pedig előtte én sem értettem hozzá. És igen ezeknél a gépeknél valamin spórolni fognak, az a valami pedig a táp és az alaplap, a két legfontosabb alkatrésze egy számítógépnek...
2020. dec. 7. 13:30
Kapcsolódó kérdések: