A kettő közül szerintetek melyik laptop a jobb, és miért?
Ha e közül a 2 gép közül kéne választanod, te melyiket vennéd meg?
1: [link]
2: [link]
Az árkülönbség és az akku üzemidő most nem lényeges, sokkal inkább az, hogy szerintetek melyik gép a jobb teljesítmény szempontjából? Melyik erősebb?
Indoklást is írjatok, hogy melyiket miért tartjátok jobbnak!
Az a baj, hogy mindkettőben a GPU TDP 10W, ez pedig teljesítményben 30%-kal alul marad pl az MX250 25W TDP-jétől, de azzal is vigyázni kell, van 10-es verzió belőle, az Asus Vivobook szériája mindkettővel kapható.
Egyébként az i7 CPU teljesítményben jobbnak tűnik ( [link] ).
A Screenpad inkább csak jól néz ki, mint hogy hasznos lenne funkcionalitásban.
Nekem ez van belőle: S15 S532FL
" Viszont a másik különbség, hogy az általad linketl VB S 15-nek alaplapi integrált videókártyája van, az X-nek pedig dedikált. Ez okoz bármiféle lényeges különbséget?"
Nem alaplapi, hanem a processzorban van az IGP. Az MX230 ugyanolyan fos játékra, mint a Vega8, szóval ha játék a cél akkor mindkettő egyformán bukó, oda egy komolyabb dedikált GPU kell >> amihez komolyabb és nagyobb hűtés is szükséges.
Meg játékhoz érdemesebb már akkor AMD oldalról nem U-s processzort keresni ( intelnél szintén ) mert annak csak 15W a TDP kerete ( talán felkapcsolható 25W-ra, ha a hűtés bírja) míg "játékra" és komolyabb munkára vanakk magasabb TDP kerettel rendelkező mobil processzorok - csak bírd hűteni.
Tulajdonképpen elsősorban munkára kéne a gép, és csak ritkán játékra. Egyébként sem vagyok nagy gamer, főleg a Sims 3-al és 4-el szoktam csak játszani, a többi játék nemigen köt le.
De ha ezek magas grafikán, gördülékenyen elfutnak ezek a laptopokon, akkor nekem az már bőven jó :) Szerinted ilyen célra melyik lenne a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!