Ez a gép szerintetek megéri? (link a leírásban)

Szerintem igen, erős AMD jó VGA, és elég RAM.
A 240GB SSD rendszernek jó, de egy HDD elférne még adatoknak.

F🤭sza gép ez!
Később fejleszthető is! Proci még elbarátkozik majd erősebb videókártyát is, de ha egyszer kevésnek bizonyulna, még az is fejleszthető lesz ryzen 5000 szériával a B450 alaplapon.
Táp se gagyi, sőt...
Ajánlom!

Hát kértem infót róla még, esetleg tesztet vagy képet a gépről, mert egy gépházról bárki tud képet feltölteni szerintem. Du 4kor írt, hogy lehet este elviszik, meg sok érdeklődő volt. Amúgy én írtam rá szerintem elsőnek, csak én bizonytalan voltam ilyen ügyben. Nem értek a gépekhez annyira és elég nagy összeg számomra a 170 ezer ft. - bőven elég lenne annyiból egy új gép is, ami gyengébb - Aki jobban benne van az gondolom egyből elmegy és megveszi az ilyeneket és lehet újra látom HA-n csak mondjuk 1-2 alkatrész cserével hasonló áron.
Mindegy vsz így jártam :D bár remélem nem itt talált rá az illető, mert akkor kicsit gáz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!