Városba menni főleg, néha túrára földúton a Csepel Woodlands Pro 1.1 MTB kerékpár jó? Megéri? Leírásban a link
A mostani biciklim nagyon ócska, valami Praktikeres kacat. Utáltam mindig is és szerintem már nem is működik. Évek óta nem mentem vele mert nyolcasok vannak a kerekeiben a fékek gyengék az egyik váltókar beragadt, kéthavonta minimum egy defektet kaptam vele, hetente kellett pumpálni a kerekeit hiába foltoztam a belsőket.
Ezek után úgy gondolom ez a Csepel MTB kerékpár óriási előrelépés lenne de érdekelne a véleményetek róla nem akarom elkapkodni a vásárlást: [link]
Nem biztos, hogy ilyen célra MTB-t vennék. Inkább valami trekking félét. Ezek amúgy is dísz MTB-k, csak annak néznek ki, de nem valók olyan terepre, ahová egy rendes MTB-vel merészkedik az ember.
A praktikereshez képest valószínű előrelépés lesz a bringa, de ez még belépő árkategória, csodát sem kell érte várni.
Egyébként a leírt problémák sima karbantartással is orvosolhatók. A legdrágább bringát is karban kell tartani, ha azt szeretnéd, hogy sokáig szolgáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!