Asus USB-BT400 Bluetooth 4.0 adapter szaggat?
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy kb egy féléve használom a Asus USB-BT400 Bluetooth 4.0 adapter-t, ami tökéletesen működött mai napig.
Ma lefutott egy windows frissítés, és azóta problémáim vannak vele.
A Sony ZX330BT fülesem továbbra is gond nélkül csatlakozik hozzá, de amikor elkezdek hallgatni vele valamit, akkor szaggat... Kb. minden második másodpercben szaggat...
Amiket megpróbáltam, de sikert nem eredményeztek
-Összes többi USB port kipróbálása
-Driver letörlése/újra telepítése
Ezenkívül, ha a telefonomhoz csatlakoztatom a fülhallgatómat, akkor minden tökéletesen működik.
Továbbá telepítettem egy másik laptopra is a bluetooth driverját és érdekes módon ott is problémamentesen működik minden, mint ahogy tegnapig az én gépemen is...
Ebből gondolom azt, hogy a windows frissítése okozhatott valamilyen problémát...
Esetleg van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?
Előre is köszönöm szépen a segítségeket!
Csinálj egy rendszer-visszaállítást egy korábbi időpontra, amikor még megfelelően működött. Ha nem, akkor telepítsd újra a rendszert, vagy nézd meg milyen frissítést rakott fel utoljára és azt töröld le!
Üdvözlettel:
Turismo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!