2k gaming-ra milyen videokártyát vegyek? több lenn
RTX 3070-et néztem ki, ez talán elég 2k-ra, viszont a monitorom 165 hz-es, azt talán már nem bírná minden játéknál. A másik opció a RTX 3080, ami már 4k-ra van kitalálva, tehát a 2k-t keni-vágja, viszont drágább is jóval.
Elég lesz a 3070-es? Vagy nem?
Játék függő. 2k és 165 hz-es monitor mellé, én RTX 3090 alá nem mennék, ha ki is szeretnéd használni.
Én ezt a kérdést onnan közelíteném meg, hogy mi az amit kapsz. Sem RTX3080ból sem Radeon RX6800(XT)ból nem fogsz Dunát rekeszteni, mert nincsenek készletek.
Ha nem sürgős várj, ha sürgős akkor azt vedd amelyikhez hamarabb hozzájutsz.
Ilyen felhasználásra-FPS-re nem létezik megfelelően erős kártya. A 3090 áll hozzá legközelebb, de annak a kártyának meg semmi értelme 6-700 ezerért.
Esetleg egy CS:GO-ban talán elérhető, meg hasonló korú-gépigényű játékoknál (GTA V pl), hogy ki tudd használni a monitor adottságait, akár egy 3070-nel is.
persze úgy teljesen jó egy 3070 is
csak hogy pontosítsunk, 2K alatt 1440p-re gondolsz ugye?
Milyen monitort vettél Predator XB3?
8-as: igen, egész pontosan 2560x1440p a felbontás, quadhd, qhd, 2k ezeknek hívják
9-es: Asus VG27AQ Tuf gaming 27"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!