Visszavinnétek emiatt egy drága monitort (fotó)?
Figyelt kérdés
Vettem két napja egy monitort. Nem volt drága, "csak" 250.000 forint. Tegnap sötétben nem vettem észre, de a csillogásmentességet adó fólia rosszul van felrakva rá, lásd a képet. Egy helyen púpos is, csak az fotón nem látszi.
Ha egy negyvenezres monitor lenne, akkor azt mondanám, hogy maradhat. De 250 ezer forintért nem várhatom el, hogy makulátlan legyen?
Köszike!
2020. dec. 1. 13:45
11/17 anonim válasza:
Csak egy indiszkrét kérdés: miért vásároltál olyan márkát, amivel eredendően nem voltál megelégedve?
12/17 A kérdező kommentje:
11, Csak egy indiszkrét kérdés: hol olvastál olyat tőlem, hogy egy olyan márkát vásároltam, amivel eredendően nem voltam megelégedve? Várom a választ nagyon!
2020. dec. 1. 14:35
13/17 Morzsi007 válasza:
Rendben, megértelek.
Engem sem hagyna nyugodni. Egyszer egy monitort vettem anno, 3 pixelhiba jött elő, visszavittem, mondtam bontsuk ki ott, nem akarok futkozni, ha ez is hibás, abban nem volt pixel hiba, de egy hajszál a panelben matt külső réteg mögött volt és rohadtul látszott, a következő már hibátlan volt. Ez csak 33000Ft-ba került. :-)))
14/17 A kérdező kommentje:
Ha visszakaptam a pénzt, megírom kiről-miről volt szó.
2020. dec. 1. 14:51
15/17 anonim válasza:
Jó! Nyugodtan vidd vissza, ott a videófelvétel is bizonyítéknak.
16/17 P.O.C. válasza:
#14: Viszont ha meg ne adj Isten nem, akkor meg azért érdemes kiteregetni a mocskukat.
17/17 A kérdező kommentje:
Mást nem nagyon fognak tudni tenni, mint hogy visszaadják a pénzt. Egyrészt olyan ez a hiba, amit egyértelműen nem okozhattam én, csak ha mondjuk nekiesek tapétavágó pengével a képernyőnek, azt meg azért ép ésszel senki sem gondolhatja. A másik hibát (a képen nem látszó púposodást) még szándékosan sem okozhattam én. Egyszerűen rosszul rakták rá ezt a fóliát a gyárban. Plusz a videó.
2020. dec. 1. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!